Over ons

Onze initiatiefnemers

Onze filosofie is helder. Wij geloven in het verduurzamen van onze samenleving, maar vooral als we het samen doen. Dit kan alleen met een wijkgerichte oplossing die vele malen aantrekkelijker en goedkoper is dan wanneer een woning ‘los’ wordt verduurzaamd. Hoe doen we dat?​ We hebben ons laten inspireren door bedrijven als Ikea die hun processen tot in de details hebben versimpeld met als doel om tegen een lage prijs een optimaal product te leveren.​ We bieden een aantrekkelijk pakket van maatregelen dat de energielasten van de woning direct vermindert. Uitgangspunt hierbij is dat al deze maatregelen grootschalig toepasbaar zijn. We voorkomen hiermee dure maatwerk oplossingen.

Wat beweegt ons?

De overheid is nog veelal bezig met het maken van plannen en loopt aan tegen de weerstand van burgers. Bewoners zijn individueel bezig met het verduurzamen van hun woning, maar dit zet qua aantallen geen zoden aan de dijk. Het verduurzamen van een woning is vooral vaak financieel nog niet aantrekkelijk voor bewoners. De overheid is druk op zoek naar een visie, een duidelijke richting, wettelijke kaders om de verduurzamingsambities waar te maken. Met onze oplossing versnellen wij de transitie naar duurzame woningen in Nederland.

“Eerlijk en in de taal van bewoners”

Ons team bestaat uit enthousiaste mensen, met verschillende achtergronden en vele kwaliteiten. Een van onze kernkwaliteiten is samenwerken. Samenwerken met een grote organisatie, en samenwerken met bewoners. Een duidelijk en eerlijk verhaal in de taal van bewoners en bedrijven, een pakkende campagne en een gezamenlijk doel. Betrouwbaarheid, vakmanschap, klantenkennis en flexibiliteit, dat is waarvoor wij staan.

“Nederlandse woningen verduurzamen via een gestandaardiseerde, kostenefficiënte en gezamenlijke aanpak, zodat bewoners kunnen beschikken over comfortabele en toekomstbestendige woningen.”