Onze aanpak

Onze Aanpak

Onze aanpak is simpel, wij willen woningen verduurzamen voor een betaalbare en eerlijke prijs. Geen tussenpersonen en alleen onze eigen producten. Zo weten we zeker dat we u de juiste maatregelen kunnen bieden waar u nog jaren van kunt profiteren.

In 4 stappen naar een duurzame woning

Vanaf het eerste gesprek tot aan uw duurzame woning, het gehele traject doorloopt u samen met ons. Zo weten we zeker dat u na afloop kunt genieten van een duurzame en comfortabele woning.

Onze oplossing
1. Gratis adviesgesprek en gerichte oplossing
2. Installateur op bezoek en persoonlijke offerte
3. Installatie van de gekozen maatregelen
4. Genieten van een comfortabele woning

Plan direct een adviesgesprek

Start vandaag nog met verduurzamen en plan een gratis adviesgesprek in met een van onze energieadviseurs.

Maak een afspraak

Waarom WoningVerduurSamen?

Vakkundige energieadviseurs

Verduurzamen van uw woning kan best lastig zijn. Daarom helpen we u graag met het analyseren van uw woning en het maken van de juiste keuzes. U bepaalt uiteindelijk zelf welke maatregelen u doorvoert in uw woning.

Betrouwbaar vakmanschap

Het kiezen van de juiste oplossingen is nog maar het begin. Om te zorgen dat de oplossingen ook in de praktijk goede resultaten leveren, werken we alleen samen met onze eigen installateurs. Wij hebben ze opgeleid en weten zeker dat ze zo goed mogelijk hun best doen.

De allernieuwste technieken

Onze maatregelen bestaan uit producten die continu doorontwikkeld worden. U weet dus zeker dat u de nieuwste producten in uw woning laat installeren.