Onze aanpak

Onze Aanpak

Onze aanpak is simpel, wij willen woningen verduurzamen voor een betaalbare en eerlijke prijs. Geen tussenpersonen en alleen onze eigen producten. Zo weten we zeker dat we u de juiste maatregelen kunnen bieden waar u nog jaren van kunt profiteren.

In 4 stappen naar een duurzame woning

Vanaf het eerste gesprek tot aan uw duurzame woning, het gehele traject doorloopt u samen met ons. Zo weten we zeker dat u na afloop kunt genieten van een duurzame en comfortabele woning.

Onze oplossing
1. Afspraak maken

U maakt een afspraak met onze adviseur

2. Adviesgesprek bij u thuis

Samen kijken we of de woning geschikt is voor een warmtepomp, wat er eventueel nog moet gebeuren

3. Maatwerkofferte

Zodra uw woning er klaar voor is ontvangt u een offerte voor het leveren, installeren en in bedrijf stellen van de warmtepompinstallatie

4. Uitvoering

Na acceptatie van de offerte maken wij een afspraak voor de installatie van uw warmtepomp. Wij garanderen levering en installatie binnen 10 weken na ondertekening offerte

Plan direct een adviesgesprek

Start vandaag nog met verduurzamen en plan een gratis adviesgesprek in met één van onze energieadviseurs.

Maak een afspraak

Waarom WoningVerduurSamen?

Vakkundige energieadviseurs

Verduurzamen van uw woning kan best lastig zijn. Daarom helpen we u graag met het analyseren van uw woning en het maken van de juiste keuzes. U bepaalt uiteindelijk zelf welke maatregelen u doorvoert in uw woning.

Betrouwbaar vakmanschap

Het kiezen van de juiste oplossingen is nog maar het begin. Om te zorgen dat de oplossingen ook in de praktijk goede resultaten leveren, werken we alleen samen met onze vaste installateurs. Wij werken al geruimte tijd samen en weten zeker dat er conform afspraak geleverd wordt.

De allernieuwste technieken

Onze maatregelen bestaan uit producten die continu doorontwikkeld worden. U weet dus zeker dat u de nieuwste producten in uw woning laat installeren.